Hei alle medlemmer.

Natt til 1. Mai arrangeres det ett motorshow ved Skien Fritidspark i Skien. Det blir ett show med Drift Shifters og bilutstilling. I forbindelse med bilutstillingen som vil være inne i selve Skienshallen, har BMW Car Club Norway Telemark reservert plass inne i Skienshallen til å stille ut 6 biler.

Er det noen av våre medlemmer som kunne tenke seg til å stille ut sin bil på vår stand? Vi trenger biler som representerer BMW fra classic og frem til i dag, også M-biler. Hadde kanskje vært morro å stille ut ett halvferdig byggeprosjekt også? En restaurering eller banebilbygg.

Hva får DU som stiller din bil til disposisjon? Vi betaler avgiften til arrangøren og du kommer gratis inn på hele arrangementet. Bra deal?

NB! Arrangementet starter 30. April kl 18.00 og varer til 02.00. I tillegg vil bilutstillingen fortsette 1. Mai fra kl 11.00 til 16.00 For ikke å skape «krøll» for arrangøren og oss (BMWCCN Telemark) må bilen stå på utstillingen begge dager. Det vil gå vakter om natten inne i Skienshallen for å passe på bilene som står utstillt inne.

Har DU en BMW som du har lyst til å stille ut og har lyst til å komme på dette arrangementet? Ikke nøl, ta kontakt med;

Martin Mathisen

mobil: 408 88 600

e-post: fishpost@start.no

evt; telemark@bmwccn.no

 

Hjemmeside til arrangementet;

www.natt1mai.com

 

Hva er Drift Shifters?