BMWCCN avd. Oslo og Akershus, arrangerer tur til Hadeland Glassverk lørdag 29 Juni. Er det noen i Telemark som kunne tenke seg å være med? Alle er hjertelig velkommen på arrangementer i regi av andre avdelinger.
Vi ønsker at medlemmer fra Telemark vil være med på denne turen og vi ser for oss felleskjøring fra Skien. Kjøreturen fra Skien tar ca 2,5 timer. Vi kjører fra Wattenberg kl 08. (Møt gjerne noen minutter før). Vi tar toalett-/røykestopp underveis, både ved Hvittingfoss (BEST) og Hokksund (ESSO).
Hadeland Glassverk har veldig gode tilbud på hele sortimentet. I tillegg er det flere aktiviter man kan være med på, bl.a glassblåsing. Noe å bite i får man også kjøpt der.
Gi gjerne en feedback på SMS til 408 88 600 om noen vil være med.

Link fra BMWCCN avd. Oslo og Akershus;

http://osloogakershus.bmwccn.no/2013/05/29/kjoretur-til-hadeland-glassverk-lordag-29-juni/

Mvh styret i Telemark